Olemme hankkineet Agrikumppanien kanssa tuholaistorjunnan palveluita sekä lomituspalveluita. Olemme tienneet yrityksen kauan ja tehneet yhteistyötä jo pitkään. Heidän kauttaan järjestyy luotettavasti paljonkin sesonkityövoimaa, jonka ammattitaito on kohdillaan. Lisäksi yrityksen läheisyys on tietysti etu.

Tero Rovio, Tero Rovio Oy

Tuholaistorjunta

Desinfioinnit

Oikeanlaisella desinfioinnilla voidaan hävittää mahdolliset taudinaiheuttajat ja loiset eläinrakennuksesta. Tehokkaalla desinfioinnilla varmistetaan tulevan eläinerän hyvinvointi ja taloudellinen kannattavuus.

Desinfiointi voidaan suorittaa ruiskuttamalla tai kaasutykillä. Meiltä löytyy ammattitason kalusto ja tehokas tiimi tekemään tilallesi kaikki tarpeelliset desinfioinnit!

Yleisdesinfiointi

Jokaisen puhdistuksen yhteydessä kannattaa suorittaa myös tehokas yleisdesinfiointi. Oikealla yleisdesinfioinnilla voidaan torjua uudelle eläinerälle kohtalokkaita taudinaiheuttajia ja loisia.

Kanapunkin torjunta

Kanapunkki on yleinen loinen kanatiloilla. Punkki aiheuttaa kanoissa mm. levottomuutta, muninnan heikkenemistä, kanojen yleiskunnon heikkenemistä ja punaisia pilkkuja munissa.

Kanalakuoriaisten torjunta

Kanalat houkuttelevat kuoriaisia, koska olosuhteet ovat kanalassa ihanteelliset niille. Kuoriaiset ovat pitkäikäisiä ja ehtivät aiheuttamaan paljon tuhoa mm. kanalan eristeisiin mikäli niitä ei torjuta asianmukaisesti.

Juuso Hulmi
Toimitusjohtaja / Myynti
040 838 2046
juuso.hulmi@agrikumppanit.fi

Ota yhteyttä kaikissa tuholaistorjunta-asioissa asiantuntijaamme!

Ovatko jyrsijät kiusanasi?

Agrikumppanit on myynyt (4/2021) jyrsijätorjuntaan liittyvän liiketoiminnan entiselle työntekijälleen Arto Pasurille, joka jatkaa samaa työtä nyt itsenäisenä yrittäjänä.

Arton kautta voit tilata edelleen myös tutut MS Schippersin tuotteet. Pidetään jyrsijät loitolla nurkista!

Jyrsijätorjuntapalveluissa ottakaa yhteyttä yhteistyökumppaniimme:

Antirod
Arto Pasuri
041 4577 513