Tuholaistorjunta

Viliseekö nurkissa?

Agrikumppanit tarjoaa tiloille kokonaisvaltaisen ratkaisun tuholaisongelmaan. Teemme tilakohtaisen kartoituksen ja tarjoamme urakkahintaan ratkaisua jyrsijäongelmiin.

Miehemme tekevät loukkutarkastukset 4 kertaa vuodessa, tilan kanssa erikseen sovittuina ajankohtina. Mikäli tilalla ei ole syöttilaatikoita, on sellaiset mahdollista tilata meidän kautta. Tarkistuksia on mahdollista suorittaa tarvittaessa useamminkin!

Sami Syrjälä muistuttaa, että tärkeintä tuholaisten hävittämisessä on oikeaoppisten välineiden ja aineiden käyttö. Myös laatikoiden paikoilla on iso merkitys kannan hävitykseen.

Tautien levittämisen lisäksi jyrsijät saavat pahaa aikaan sähköjohdoissa ja tuotantorakennusten rakenteissa.

Meiltä saat alan rautaiset ammattilaiset tekemään kaikki eläinrakennuksiin tauon aikana tehtävät puhdistukset ja desinfioinnit.

– Meiltä saat myös ammattitason pesu- ja desinfiointiaineet. Käytämme eri tehoaineilla varustettuja desinfiointiaineita, jolloin resistenssiä ei pääse muodostumaan.
– Mikäli tilallasi on jo tarvittava kalusto, voimme myös lähettää vain osaavan työvoiman tilallesi tai voit valita pakettiratkaisun, jolloin saat tilallesi kaluston, työvoiman ja tarvittavat pesu- desinfiointiaineet
– Kaikki työt suoritetaan avaimet käteen -periaatteella ja ne on mahdollista tilata tuntiperusteisesti tai urakkahinnalla

Desinfioinnit

Oikeanlaisella desinfioinnilla voidaan hävittää mahdolliset taudinaiheuttajat ja loiset eläinrakennuksesta. Tehokkaalla desinfioinnilla varmistetaan tulevan eläinerän hyvinvointi ja taloudellinen kannattavuus.

Desinfiointi voidaan suorittaa ruiskuttamalla tai kaasutykillä. Meiltä löytyy ammattitason kalusto ja tehokas tiimi tekemään tilallesi kaikki tarpeelliset desinfioinnit!

Yleisdesinfiointi

Jokaisen puhdistuksen yhteydessä kannattaa suorittaa myös tehokas yleisdesinfiointi. Oikealla yleisdesinfioinnilla voidaan torjua uudelle eläinerälle kohtalokkaita taudinaiheuttajia ja loisia.

Kanapunkin torjunta

Kanapunkki on yleinen loinen kanatiloilla. Punkki aiheuttaa kanoissa mm. levottomuutta, muninnan heikkenemistä, kanojen yleiskunnon heikkenemistä ja punaisia pilkkuja munissa.

Juomavesilaitteiston puhdistus

Usealla tilalla on tietämättään ongelma laadukkaan juomaveden kanssa. Puhdas juomavesi on tärkein ravintoaine myös eläimille. Siksi onkin erittäin tärkeää huolehtia juomavesiautomaattien puhtaudesta.

Kärpästen torjunta

Kärpäset ovat merkittävä taudinaiheuttaja eläinrakennuksissa. Kärpäset saattavat aiheuttaa jopa 15% tuotantotuloksen vähentymisen.
Oikeanlaisella käsittelyllä torjutaan tehokkaasti kärpäsen toukkia ja näin ollen rakennuksen tautipaine alenee huomattavasti.

Kanalakuoriaisten torjunta

Kanalat houkuttelevat kuoriaisia, koska olosuhteet ovat kanalassa ihanteelliset niille. Kuoriaiset ovat pitkäikäisiä ja ehtivät aiheuttamaan paljon tuhoa mm. kanalan eristeisiin mikäli niitä ei torjuta asianmukaisesti.

Ota yhteyttä kaikissa tuholaistorjunta-asioissa asiantuntijaamme!

Arto Pasuri
Tuholaistorjunta / Myynti
041 457 7513
arto.pasuri@agrikumppanit.fi