Lomitukset

Tarvitsetko lomittajaa tilallesi?

Meillä on tarjota tilallesi osaavia lomittajia ympäri Suomen. Tarjoamme lomituspalvelujamme itse järjestetyn lomituksen valinneille tiloille sekä tiloille, jotka eivät ole kunnallisen lomituksen piirissä. Meidän kautta hoituvat vuosilomat, tuettu maksullinen lomitus ja sijaisapu. Voit ottaa meiltä lomittajan myös pidemmän loman tuuraajaksi tai aputyövoimaksi kiireaikaan.

Itse järjestetty lomitus on yrittäjäpohjaista

EU:n säädöksistä johtuen itse järjestetyssä lomituksessa korvataan vain yrityksen tai ennakkoperintärekisteriin merkityn ammatinharjoittajan tuottamat lomituspalvelut. Korvaus (26,85 euroa tunnilta vuonna 2018) maksetaan suoraan yritykselle tai ammatinharjoittajalle. Maatalousyrittäjä maksaa itse arvonlisäveron sekä sen osuuden laskusta, jota paikallisyksikön maksama korvaus ei kata.

Itse järjestettyä lomitusta ei korvata, jos lomittaja on työsuhteessa maatalousyrittäjään, toimii saman tilan yrittäjänä tai on tilan yrittäjän perheenjäsen. Korvausta ei myöskään makseta, jos palvelun on tuottanut tilan yrittäjien tai näiden perheenjäsenten kokonaan tai osittain omistama yritys.

Lomituspalvelu räätälöidään aina tilan ja tarpeen mukaan!

Ota rohkeasti yhteyttä yrityksemme lomitustiimiin

Lomituspäällikkö
Sisko Ojala
050 411 8845
sisko.ojala@agrikumppanit.fi