Olemme hankkineet Agrikumppaneilta lomituspalveluja noin kolmen vuoden ajan. Heidän kauttaan on löytynyt tilallemme erittäin hyvä lomittaja. Lisäksi heiltä saa apua hallinnollisiin asioihin, ja he osaavat vastata kysymyksiimme. Voin suositella yhteistyötä heidän kanssaan, ja olen niin useita kertoja tehnytkin.

Atte Mäkitalo, Vehnävä Oy

Yhteistyömme Agrikumppanien kanssa alkoi vuonna 2010, jolloin kanalaamme asennettiin virikehäkkejä. Siitä asti olemme käyttäneet kanaerien lopetuspalvelua, ja heidän kauttaan on löytynyt ihmisiä tekemään myös kanalan välisaneeraussiivouksia. Työn jälki kestää päivänvalon ja kaikista sovituista asioista pidetään kiinni. Suosittelisin Agrikumppaneita kaikille, jotka ovat maatalouden kanssa tekemisissä ja tarvitsevat auttavia käsipareja. Heillä on laaja spektri palveluntarjonnassa.

Jaakko Salo

Agrikumppanit on ollut meille tuttu yritys jo pidemmän aikaa. Noin vuosi sitten syntyi tarve henkilöstövuokraukselle kanalan pesua varten. Yhteistyö oli helppoa aloittaa, ja olemme olleet työntekijään tyytyväisiä. Töiden ajoitus on sujunut erityisen hyvin. Apua on aina saanut silloin, kun sitä on tarvinnut.

Riku-Sippo Uotila, Peltolan tila

Olemme hankkineet Agrikumppanien kanssa jyrsijätorjunnan palveluita sekä lomituspalveluita. Olemme tienneet yrityksen kauan ja tehneet yhteistyötä jo pitkään. Heidän kauttaan järjestyy luotettavasti paljonkin sesonkityövoimaa, jonka ammattitaito on kohdillaan. Lisäksi yrityksen läheisyys on tietysti etu.

Tero Rovio, Tero Rovio Oy

Agrikumppaneilta on käynyt työvoimaa pesemässä sikalaamme noin kolmen vuoden ajan. Olen erityisen tyytyväinen heidän palveluidensa nopeuteen. Myöskään asiakaspalvelussa ei ole moittimista. Voisin suositella yhteistyötä Agrikumppanien kanssa myös muille maatalousyrittäjille.

Vesa Harjunmaa, Kaistin tila

Yritys

Agrikumppanit on aloittanut toimintansa vuonna 2008 omasta tarpeesta johtuen. Siipikarjatilallemme oli vaikea saada sesonkityövoimaa ja huomasimme ajoittaisen tarpeen olevan suuri muillakin isoilla kotieläinyksiköillä.

Yritys tunnettiin aikaisemmin Kanakumppanit Oy:n aputoiminimenä, mutta se yhtiöitettiin omaksi toiminnakseen 1/2014.

Yrityksen perustivat ja omistavat Mustialan agrologit Juuso Hulmi ja Martti Tytykoski. Omistajat pyörittävät Agrikumppaneiden ohella omia viljatilojaan sekä yhteistä siipikarjayritystä, jossa he tuottavat vapaan kanan munia sekä kananuorikoita.

Nykyaikaisilla menetelmillä kustannustehokkuutta!

Tavoitteenamme on tuottaa palveluja mahdollisimman kilpailukykyisillä hinnoilla vastaamaan tuottajien monia eri tarpeita. Palvelumme ovat ajantasaisia ja kehittyvät yhdessä markkinoiden ja tilojen kanssa. Valmennamme itseämme jatkuvasti ja haemme uusia ratkaisuja mm. Keski- Euroopasta. Osaamisemme on aina alansa huippua!

Yrityksemme valttikortti on erittäin korkea hygieniataso!

Panostamme korkeaan hygieniatasoon. Yrityksemme käytössä on varastotilat, joissa työasut ja kengät pestään ja desinfioidaan. Samoissa tiloissa on oma pesuhalli, jossa varmistamme, että kuljetuskalustomme ja automme ovat aina puhtaita.

Tilalle tultaessa työntekijöillämme on aina korkealuokkaisesti puhdistetut työasut ja -jalkineet. Hallillamme on myös kattava varaosavarasto mm. sähkömoottoreita ja munankeruuseen tai lannanpoistoon kuuluvia hihnoja ja kuljettimia.

Yrityksemme työturvallisuus- ja vakuutusasiat on hoidettu ammattitaidolla.