Yritys

Agrikumppanit on aloittanut toimintansa vuonna 2008 omasta tarpeesta johtuen. Kotieläin-tilallemme oli vaikea saada porukkaa töihin ja huomasimme tarpeen olevan suuri.

Yritys tunnettiin aikaisemmin Kanakumppanit Oy:n aputoiminimenä, mutta se yhtiöitettiin omaksi toiminnakseen 1/2014.

Yrityksen perustivat Mustialan agrologit Juuso Hulmi ja Martti Tytykoski. Omistajat pyörittävät Agrikumppaneiden ohella maatilojaan ja yhteistä kanala-yritystä.

Nykyaikaisilla menetelmillä kustannustehokkuutta!

Tavoitteenamme on tuoda palveluja mahdollisimman kilpailukykyisillä ja kustannustehokkailla hinnoilla markkinoille vastaamaan tuottajan tarpeita. Palvelumme ovat ajantasaisia ja kehittyvät samaa tahtia markkinoiden kanssa.

Yrityksen  valttikortti on erittäin korkea hygieniataso!

Panostamme korkeaan hygieniatasoon. Yrityksen käytössä on varastotilat, joissa työasut ja kengät pestään ja desinfioidaan. Tilalle tultaessa työntekijöillämme on aina korkealuokkaisesti puhdistetut työasut ja -jalkineet. Samoissa tiloissa on myös kattava varaosavarasto mm. sähkömoottoreita ja munankeruuseen tai lannanpoistoon kuuluvia hihnoja ja kuljettimia.

Asiakkailta kuultua

Agrikumppaneilta on käynyt työvoimaa pesemässä sikalaamme noin kolmen vuoden ajan. Olen erityisen tyytyväinen heidän palveluidensa nopeuteen. Myöskään asiakaspalvelussa ei ole moittimista. Voisin suositella yhteistyötä Agrikumppanien kanssa myös muille maatalousyrittäjille.
Vesa Harjunmaa, Kaistin tila
Olemme hankkineet Agrikumppaneilta lomituspalveluja noin kolmen vuoden ajan. Heidän kauttaan on löytynyt tilallemme erittäin hyvä lomittaja. Lisäksi heiltä saa apua hallinnollisiin asioihin, ja he osaavat vastata kysymyksiimme. Voin suositella yhteistyötä heidän kanssaan, ja olen niin useita kertoja tehnytkin.
Atte Mäkitalo, Vehnävä Oy
Olemme hankkineet Agrikumppanien kanssa jyrsijätorjunnan palveluita sekä lomituspalveluita. Olemme tienneet yrityksen kauan ja tehneet yhteistyötä jo pitkään. Heidän kauttaan järjestyy luotettavasti paljonkin sesonkityövoimaa, jonka ammattitaito on kohdillaan. Lisäksi yrityksen läheisyys on tietysti etu.
Tero Rovio, Tero Rovio Oy
Yhteistyömme Agrikumppanien kanssa alkoi vuonna 2010, jolloin kanalaamme asennettiin virikehäkkejä. Siitä asti olemme käyttäneet kanaerien lopetuspalvelua, ja heidän kauttaan on löytynyt ihmisiä tekemään myös kanalan välisaneeraussiivouksia. Työn jälki kestää päivänvalon ja kaikista sovituista asioista pidetään kiinni. Suosittelisin Agrikumppaneita kaikille, jotka ovat maatalouden kanssa tekemisissä ja tarvitsevat auttavia käsipareja. Heillä on laaja spektri palveluntarjonnassa.
Jaakko Salo
Agrikumppanit on ollut meille tuttu yritys jo pidemmän aikaa. Noin vuosi sitten syntyi tarve henkilöstövuokraukselle kanalan pesua varten. Yhteistyö oli helppoa aloittaa, ja olemme olleet työntekijään tyytyväisiä. Töiden ajoitus on sujunut erityisen hyvin. Apua on aina saanut silloin, kun sitä on tarvinnut.
Riku-Sippo Uotila, Peltolan tila