Agrikumppanit on ollut meille tuttu yritys jo pidemmän aikaa. Noin vuosi sitten syntyi tarve henkilöstövuokraukselle kanalan pesua varten. Yhteistyö oli helppoa aloittaa, ja olemme olleet työntekijään tyytyväisiä. Töiden ajoitus on sujunut erityisen hyvin. Apua on aina saanut silloin, kun sitä on tarvinnut.

Riku-Sippo Uotila, Peltolan tila

Agrikumppaneilta on käynyt työvoimaa pesemässä sikalaamme noin kolmen vuoden ajan. Olen erityisen tyytyväinen heidän palveluidensa nopeuteen. Myöskään asiakaspalvelussa ei ole moittimista. Voisin suositella yhteistyötä Agrikumppanien kanssa myös muille maatalousyrittäjille.

Vesa Harjunmaa, Kaistin tila

Puhdistus ja pesu

Kotieläinrakennusten korkea hygieniataso on erittäin tärkeää sekä eläinten terveyden kannalta, että taloudellisesti. Tautiriski on aina olemassa ja siksi onkin erittäin tärkeää hoitaa kaikki eläinrakennuksiin tauon aikana tehtävät puhdistus- ja desinfiointityöt tehokkaasti, säännöllisesti ja ammattitaidolla.

Puhdistustyöt ovat usein aikaa vieviä ja likaisia töitä. Säästä siis kallista aikaasi yrityksesi kehittämiseen ja pyydä meiltä tarjous tai tilakohtainen kartoitus siitä, miten eläinrakennusten ammattimainen puhdistus ja desinfiointi voidaan hoitaa! Näin käytössäsi on paras kalusto ja tuotteet sekä korkea ammattitaitomme!

 

Meiltä saat alan rautaiset ammattilaiset tekemään kaikki tuotantotiloihin tauon aikana tehtävät puhdistukset ja desinfioinnit, sekä viljankuivaamojen siivoukset.

– Meiltä saat myös ammattitason pesu- ja desinfiointiaineet. Käytämme eri tehoaineilla varustettuja desinfiointiaineita, jolloin resistenssiä ei pääse muodostumaan.
– Mikäli tilallasi on jo tarvittava kalusto, voimme myös lähettää vain osaavan työvoiman tilallesi. Voit valita myös pakettiratkaisun, jossa saat tilallesi kaluston, työvoiman ja tarvittavat pesu- desinfiointiaineet.
– Kaikki työt suoritetaan avaimet käteen -periaatteella ja ne on mahdollista tilata tuntiperusteisesti tai urakkahinnalla.

Pesupalvelut

Eläintiloilla tauon aikana tehtävä pesu on erittäin tärkeää hoitaa ammattitaidolla. Tehokkaalla puhdistuksella varmistetaan tulevan erän terveys ja hyvinvointi.

Kokenut tiimimme suorittaa kaikki kotieläinrakennusten pesutyöt, kokemusta löytyy useista erilaisista eläinrakennuksista ja niiden laitteistoista. Kunnollinen kuumavesipesu on edellytys tuotantotilojen puhtauteen ja laitteiden pitkäkestoisuuteen.

Käytössämme on useita tehokkaita kuumavesipesureita ja paljon eri välineistöä hankalienkin paikkojen pesuun mm. katot sekä ilmastointikanavat. Jos tilalla on omaa pesukalustoa tai kiinteä pesujärjestelmä, käytämme mielellään sitä.

Yleisdesinfiointi:

Jokaisen puhdistuksen yhteydessä kannattaa suorittaa myös tehokas yleisdesinfiointi. Oikealla yleisdesinfioinnilla voidaan torjua uudelle eläinerälle kohtalokkaita taudinaiheuttajia ja loisia.

Kuivapuhdistukset

Tehokas mekaaninen puhdistus on edellytys onnistuneelle pesulle ja desinfioinnille. Kokenut tiimimme tietää miten kuivapuhdistus hoidetaan mahdollisimman tarkasti ja tehokkaasti. Hyvän kuivapuhdistuksen jälkeen pesuu sujuu joutuisammin ja viemäröinti pysyy auki.

Desinfioinnit

Oikeanlaisella desinfioinnilla voidaan hävittää mahdolliset taudinaiheuttajat ja loiset eläinrakennuksesta. Tehokkaalla desinfioinnilla varmistetaan tulevan eläinerän hyvinvointi ja taloudellinen kannattavuus.

Desinfiointi voidaan suorittaa ruiskuttamalla tai kaasutykillä. Meiltä löytyy ammattitason kalusto ja tehokas tiimi tekemään tilallesi kaikki tarpeelliset desinfioinnit!

Säästä aikaasi yrityksesi kehittämiseen ja jätä puhdistustyöt alan ammattilaiselle!

Juuso Hulmi
Toimitusjohtaja / Myynti
040 838 2046
juuso.hulmi@agrikumppanit.fi