Puhdistus ja pesut

Kotieläinrakennusten korkea hygieniataso on erittäin tärkeää sekä eläinten terveyden kannalta, että taloudellisesti. Tautiriski on aina olemassa ja siksi onkin erittäin tärkeää hoitaa kaikki eläinrakennuksiin tauon aikana tehtävät puhdistus- ja desinfiointityöt tehokkaasti, säännöllisesti ja ammattitaidolla. Puhdistustyöt ovat usein aikaa vieviä ja likaisia töitä. Säästä siis yrittäjän kallis aika yrityksesi kehittämiseen ja pyydä meiltä tarjous tai tilakohtainen kartoitus siitä miten eläinrakennusten ammattimainen puhdistus ja desinfiointi voidaan hoitaa!

Meiltä saat alan rautaiset ammattilaiset tekemään kaikki eläinrakennuksiin tauon aikana tehtävät puhdistukset ja desinfioinnit.

– Meiltä saat myös ammattitason pesu- ja desinfiointiaineet. Käytämme eri tehoaineilla varustettuja desinfiointiaineita, jolloin resistenssiä ei pääse muodostumaan.
– Mikäli tilallasi on jo tarvittava kalusto, voimme myös lähettää vain osaavan työvoiman tilallesi tai voit valita pakettiratkaisun, jolloin saat tilallesi kaluston, työvoiman ja tarvittavat pesu- desinfiointiaineet
– Kaikki työt suoritetaan avaimet käteen -periaatteella ja ne on mahdollista tilata tuntiperusteisesti tai urakkahinnalla

Kuivapuhdistukset

Tehokas mekaaninen puhdistus on edellytys onnistuneelle pesulle ja desinfioinnille.

Kokenut tiimimme tietää miten kuivapuhdistus hoidetaan mahdollisimman tarkasti ja tehokkaasti.

Pesupalvelut

Eläintiloilla tauon aikana tehtävä pesu on erittäin tärkeää hoitaa ammattitaidolla. Tehokkaalla puhdistuksella varmistetaan tulevan eläinerän terveys ja hyvinvointi.

Kokenut tiimimme suorittaa kaikki kotieläinrakennusten pesutyöt, kokemusta löytyy useista erilaisista eläinrakennuksista ja niiden laitteistoista.

Säästä oma aikasi yrityksesi kehittämiseen ja jätä puhdistustyöt alan ammattilaiselle.

Juuso Hulmi
Toimitusjohtaja / Myynti
040 838 2046
juuso.hulmi@agrikumppanit.fi