Siiloasennukset

Asennuspalvelumme viljankäsittelyyn

Asennamme kaikkia Suomen markkinoilla olevia viljasiiloja. Käytössämme on hydrauliset tunkit, joilla asennus onnistuu ilman kallista nostinkalustoa. Samassa yhteydessä kasaamme ja asennamme paikoilleen siilojen täyttö- ja tyhjennyskuljettimet tai ruuvit.

Ottamalla siiloasennuksiin erikoistuneen ryhmämme mukaan projektiisi varmistat, että siilosi on käytössä ajoissa ja se on kasattu ohjeiden mukaisesti. Kymmeniä vastaavia siiloja kasanneet miehemme tekevät työnsä nopeasti ja laadukkaasti. Käytössämme on nimenomaan siilojen ja viljankäsittelylaitteiden asennukseen juuri oikeat työkalut.

Meillä on kokemusta myös isojen kuivaavien siilojen ja pohjakartiollisten siilojen asennuksesta sekä tuuletuspohjaratkaisuista ja pyyhkäisyruuvien asennuksesta.

Lisäksi asennamme kaikkia vaunukuivurimallistoja ja isojakin stand alone -ratkaisuja ja teemme koneistonvaihtoja vanhoihin viljankuivaamoihin.

Asennustarjouksen voimme tehdä joko urakkana tai tuntityönä. Etäkohteissa haemme yhdessä asiakkaan kanssa majoitusmahdollisuuden asentajillemme, jotta tehokasta aikaa säästyy tien päältä itse asennustyöhön.

Meiltä voit tilata myös kuivaamoiden puhdistustyöt ja siivoukset. Työnmiehemme hallitsevat myös pannujen ja elevaattorien huoltotyöt.

Olemme pystyttäneet usean eri valmistajan siiloja kaikkiin kokoluokkiin

Antti – Neuero – Mepu – Arska – Symaga – Twister – Grain Guard – Törnum – Frame

Katso alta siilon asennus -video

Ota yhteyttä ammattilaiseen, jos aikeissa on siilokapasiteetin kasvattaminen.

Martti Tytykoski
Siilo- ja kuljetinasennukset / Myynti
050 342 6621
martti.tytykoski@agrikumppanit.fi