Kotieläintyöt

Tarvitsetko apua siipikarjan siirtotöissä? Luonnistuuko lopetustyöt sujuvasti? Tarvitsetko apua uusien laitteiden asennuksessa tai vanhojen korjauksessa?

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia palveluita tuottajan tarpeisiin.

• Siipikarjan siirtotyö ja lopetus
• Laitteistojen asennus- ja huoltotyöt
• Kanaloiden ja muiden tuotantorakennusten pesupalvelu

Siipikarjan siirtotyö ja lopetus

Agrikumppanit tarjoaa sinulle kuljetuskaluston, miehineen.

Osaava tiimimme hoitaa siipikarjan siirtoon ja lopetukseen liittyvän työn mutkattomasti. Lastaus ja kuljetus käy kokeneilta työntekijöiltämme nopeasti sekä ammattimaisesti. Noudatamme lopetuksissa niille asetettua normistoa ja sääntöjä. Urakkahinnoitellussa lopetuksessa toimimme työstä vastaavana. Tämä helpottaa yrittäjän vastuuta mahdollisessa valvontatilanteessa.

Asennus ja huoltotyöt

Tarjoamme käyttöösi asennustiimin, joka työtehollaan tekee asennuksen ja huollon vaivattomaksi.

Asennuskokemusta useista eri laitemerkeistä. Kerroslattiakanaloiden lisäksi myös virikehäkkien kokoamisesta. Kokemusta on ainakin seuraavista valmistajista: Vencomatic, Landmeco, Farmer Automatic, Zucami ja Jansen.

Laitteiston lisäksi tiimimme asentaa tarvittaessa ilmastoinnin, munankeruun, pakkauskoneen, lannanpoiston, rehunsiirron, väliseinät, valaistuksen ym. Myös vanhojen häkkien purkutyöt ja yksinkertaiset rakennustyöt sujuvat tehokkaasti. Erikoistyökaluja löytyy mm. lantamattojen ja munahihnojen korjaukseen.

Asennustiimillä, Marian Popalla ja Agrikumppaneilla on tuloksellinen historia! Vakituisen asennusvastaavan Marianin johdolla hänen 10 ahkeraa työmiestään suorittavat haastavatkin kanala-asennukset ja huollot tehokkaasti mutta huolellisesti!

Tiimillämme on käytössä henkilöautojen lisäksi kaksi pakettiautoa ja kaksi kuorma-autoa. Autoissa on mittava määrä työkaluja, joiden käyttö sisältyy tuntihintaan.