Kotieläintyöt

Tarvitsetko apua siipikarjan siirtotyöhön? Sujuvatko lopetustyöt? Apua uusien laitteiden asennukseen tai vanhojen korjaukseen?

Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia palveluita tuottajan tarpeisiin.

• Siipikarjan siirtotyöt ja lopetukset
• Laitteistojen asennus- ja huoltotyöt
• Kanaloiden ja muiden tuotantorakennusten puhdistus- ja pesupalvelut

Siipikarjan siirtotyö ja lopetus

Agrikumppanit tarjoaa sinulle kuljetuskaluston miehistöineen.

Osaava tiimimme hoitaa siipikarjan siirtoon ja lopetukseen liittyvän työn mutkattomasti. Lastaus ja kuljetus käy kokeneilta työntekijöiltämme nopeasti sekä ammattimaisesti. Noudatamme lopetuksissa niille asetettua normistoa ja sääntöjä. Urakkahinnoitellussa lopetuksessa toimimme työstä vastaavana. Tämä helpottaa yrittäjän vastuuta mahdollisessa valvontatilanteessa.

Asennus ja huoltotyöt

Tarjoamme käyttöösi asennustiimin, joka työtehollaan tekee asennuksen ja huollon vaivattomaksi.

Kerroslattiakanalat ova erikoisalaamme. Asennuskokemusta on ainakin seuraavista valmistajista: Vencomatic, Landmeco, Big Dutchman, Farmer Automatic, Zucami ja Jansen. Broileri- ja kalkkunasektorille asennamme myös kalusteita sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Laitteiston lisäksi tiimimme asentaa tarvittaessa ilmastoinnin, munankeruun, pakkauskoneen, lannanpoiston, rehunsiirron, väliseinät, valaistuksen ym. Myös vanhojen häkkien purkutyöt ja yksinkertaiset rakennustyöt sujuvat tehokkaasti. Erikoistyökaluja löytyy mm. lantamattojen ja munahihnojen korjaukseen.

Sikasektorille asennamme mm. Schauerin sikalakalusteet. Alusta loppuun suoritettuja vapaaporsitushankkeita on takana jo useita. Arikumppaneilla on oma sähkömies, joka on erikoistunut tuotantotilojen sähköistykseen ja helpottaa asennustiimimme tehokasta etenemistä.

Agrikumppanien tiimillä on tuloksellinen historia! Työnjohtajamme huolehtivat, että ahkerat miehemme suorittavat haastavatkin asennukset ja huollot tehokkaasti mutta huolellisesti! Yhdessä laitteiden jälleenmyyjien kanssa suoritamme laadunvalvontaa.

Tiimillämme on käytössä henkilöautojen lisäksi pakettiautoja sekä kaksi kuorma-autoa. Autoissamme on mittava määrä työkaluja, joiden käyttö sisältyy tuntihintaamme.