Puhdistustyöt2018-07-03T12:27:48+02:00

Puhdistustyöt

Kotieläinrakennusten korkea hygieniataso on erittäin tärkeää sekä eläinten terveyden kannalta, että taloudellisesti. Tautiriski on aina olemassa ja siksi onkin erittäin tärkeää hoitaa kaikki eläinrakennuksiin tauon aikana tehtävät puhdistus- ja desinfiointityöt tehokkaasti, säännöllisesti ja ammattitaidolla. Puhdistustyöt ovat usein aikaa vieviä ja likaisia töitä. Säästä siis yrittäjän kallis aika yrityksesi kehittämiseen ja pyydä meiltä tarjous tai tilakohtainen kartoitus siitä miten eläinrakennusten ammattimainen puhdistus ja desinfiointi voidaan hoitaa!

Meiltä saat alan rautaiset ammattilaiset tekemään kaikki eläinrakennuksiin tauon aikana tehtävät puhdistukset ja desinfioinnit.

– Meiltä saat myös ammattitason pesu- ja desinfiointiaineet. Käytämme eri tehoaineilla varustettuja desinfiointiaineita, jolloin resistenssiä ei pääse muodostumaan.
– Mikäli tilallasi on jo tarvittava kalusto, voimme myös lähettää vain osaavan työvoiman tilallesi tai voit valita pakettiratkaisun, jolloin saat tilallesi kaluston, työvoiman ja tarvittavat pesu- desinfiointiaineet
– Kaikki työt suoritetaan avaimet käteen -periaatteella ja ne on mahdollista tilata tuntiperusteisesti tai urakkahinnalla

Kuivapuhdistukset

Tehokas mekaaninen puhdistus on edellytys onnistuneelle pesulle ja desinfioinnille.

Kokenut tiimimme tietää miten kuivapuhdistus hoidetaan mahdollisimman tarkasti ja tehokkaasti.

Pesupalvelut

Eläintiloilla tauon aikana tehtävä pesu on erittäin tärkeää hoitaa ammattitaidolla. Tehokkaalla puhdistuksella varmistetaan tulevan eläinerän terveys ja hyvinvointi.

Kokenut tiimimme suorittaa kaikki kotieläinrakennusten pesutyöt, kokemusta löytyy useista erilaisista eläinrakennuksista ja niiden laitteistoista.

Desinfioinnit

Oikeanlaisella desinfioinnilla voidaan hävittää mahdolliset taudinaiheuttajat ja loiset eläinrakennuksesta. Tehokkaalla desinfioinnilla varmistetaan tulevan eläinerän hyvinvointi ja taloudellinen kannattavuus.

Desinfiointi voidaan suorittaa ruiskuttamalla tai kaasutykillä. Meiltä löytyy ammattitason kalusto ja tehokas tiimi tekemään tilallesi kaikki tarpeelliset desinfioinnit!

Yleisdesinfiointi

Jokaisen puhdistuksen yhteydessä kannattaa suorittaa myös tehokas yleisdesinfiointi. Oikealla yleisdesinfioinnilla voidaan torjua uudelle eläinerälle kohtalokkaita taudinaiheuttajia ja loisia.

Kanapunkin torjunta

Kanapunkki on yleinen loinen kanatiloilla. Punkki aiheuttaa kanoissa mm. levottomuutta, muninnan heikkenemistä, kanojen yleiskunnon heikkenemistä ja punaisia pilkkuja munissa.

Juomavesilaitteiston puhdistus

Usealla tilalla on tietämättään ongelma laadukkaan juomaveden kanssa. Puhdas juomavesi on tärkein ravintoaine myös eläimille. Siksi onkin erittäin tärkeää huolehtia juomavesiautomaattien puhtaudesta.

Kärpästen torjunta

Kärpäset ovat merkittävä taudinaiheuttaja eläinrakennuksissa. Kärpäset saattavat aiheuttaa jopa 15% tuotantotuloksen vähentymisen.
Oikeanlaisella käsittelyllä torjutaan tehokkaasti kärpäsen toukkia ja näin ollen rakennuksen tautipaine alenee huomattavasti.

Kanalakuoriaisten torjunta

Kanalat houkuttelevat kuoriaisia, koska olosuhteet ovat kanalassa ihanteelliset niille. Kuoriaiset ovat pitkäikäisiä ja ehtivät aiheuttamaan paljon tuhoa mm. kanalan eristeisiin mikäli niitä ei torjuta asianmukaisesti.

Säästä oma aikasi yrityksesi kehittämiseen ja jätä puhdistustyöt alan ammattilaiselle.

Juuso Hulmi
Toimitusjohtaja / Myynti
040 838 2046
juuso.hulmi@agrikumppanit.fi

Sami Syrjälä
Eläintilojen desinfiointi-vastaava
050 056 4425